Rólunk

Az E-Adat Szociális Szövetkezetet Bócsa Község Önkormányzata és hat magánszemély hozta létre egy új a piacon egyre inkább megjelenő igény kielégítésére.
Ez az igény a digitalizáció, ami egyre nagyobb szerepet kap már szinte minden vállalkozás vagy egyéb szervezet életében.
A Szövetkezetünk célja ezt a piaci lehetőséget kihasználni úgy, hogy ezzel együtt munkahelyeket is teremtünk hátrányos helyzetben lévő álláskeresők és/vagy közfoglalkoztatottak részére.

A Szövetkezetünk új szövetkezet, de a tagok számára ez a vállalkozási forma nem ismeretlen. Az alapító tagok közül többen is vannak olyanok, akik korábban már dolgoztak Szociális Szövetkezetekben vagy alapítói voltak Szociális szövetkezeteknek.

Alapítóinknak nem titkolt szándéka, hogy ezt a vállalkozási formát minél szélesebb körben megismertessék a közvéleménnyel és saját példájukon, saját sikerükön keresztül bemutassák az ebben rejlő potenciált mind üzleti mind pedig társadalmi hasznosság szempontjából. A munkavállalóink szövetkezeti tagságot is szerezhetnek a szervezetben, ami még nagyobb motivációt és lehetőséget biztosít számukra arra, hogy a céljainkat el tudjuk érni gazdasági és szociális téren.

  • Szociális gazdaság, mint vállalkozási forma megismertetése a környezetünkkel
  • A szolgáltatásaink megismertetése a környék (többek közt a megye városai is) potenciális ügyfélkörével
  • Rendezvények szervezése és megjelenés a különböző eseményeken
  • Szociális helyzet javítása és munkavállalói kompetenciák javítása

Digitalizálás

Dokumentumok, képek és hanganyagok digitalizálása

Adatrögzítés

Papír alapú vagy elektronikus dokumentumok adatainak rögzítése.

Adatrögzítés könyvelő irodák számára

Számlák, pénztárbizonylatok kezelése, bérszámfejtési tételek könyvelése.

Webes felületek adatfelvitele

Webáruházak termék információinak felvitele, weboldalak aktualizálása.

Digitalizáljon velünk!

A professzionális digitalizáló szövetkezet

KAPCSOLAT